NK Aspiranten algemeen
NK Aspiranten algemeen
NK Aspiranten algemeen

Buiten het dammen om…

Een week NK aspiranten bestaat natuurlijk niet alleen uit dammen. Hoewel: sommige deelnemers lijken er geen genoeg van te kunnen krijgen. Naast het dammen, en het zijn lange dagen als er twee ronden gespeeld worden, is er aandacht voor vertier en rust. Op een aantal dagen wordt er ook samen geluncht en gedineerd.

Van de tien deelnemers verblijven er zeven de hele week in Huissen of in de buurt. Maar liefst drie(!) spelers worden ondergebracht door de familie Aleven. Vier spelers verblijven onder begeleiding van Alex Mathijsen in een pension.  Een speler verblijft met zijn vader en begeleider in een vakantiepark en twee spelers gaan dagelijks op en neer naar huis.

Dinsdagavond  bestond het diner uit een Chinees buffet en werd daarna gevoetbald. De volle maag bleek geen beletsel er flink in te vliegen. Hier en daar werd de strijd op het bord voortgezet, maar scheidsrechter Jo ten Westeneind  wist de wedstrijd in de hand te houden. De twee teams werden aangevuld met Cas Aleven (broertje van) en Ap Aleven (vader van).

Alberto Waterink (vader van), actief als altijd, wist een deal te sluiten met het vakantiepark waarin hij verblijft. De deelnemers kregen vrij toegang tot het zwemparadijs (nou ja, paradijs…). Samen met een bezoek aan de McDonald bij het  Gelredome was de woensdagavond daarmee goed gevuld, in meerdere betekenissen.

Donderdagavond is er een sneldamtoernooi op de clubavond van Damvereniging VBI (de clubavond gaat in de zomer gewoon door) en vrijdagavond is er een barbecue.

    

Toegevoegd op: 11-07-2013 12:52 door DV VBI Huissen

08-07-2013

Aspiranten Algemeen
Het Koelhuis
Koelhuisstraat 1
Huissen

Aanvang: 11:00 uur

Snelmenu

>> 13-07-13 sluiting

Mitchel Mensinga

Met dank aan:

ONS accountants en belastingadviseurs
VBI
Jansen Totaal Wonen
Oostappen Vakantieparken
Organisatie:

Organiserende vereniging(en): DV VBI Huissen - Huissen  DV VBI Huissen - Huissen  
 
Copyright 2020 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl