NK Aspiranten algemeen
NK Aspiranten algemeen
NK Aspiranten algemeen

ONS NK aspiranten algemeen is gestart

Op een zonovergoten dag is het NK aspiranten gestart in t Koelhuis te Huissen. Voorzitter Joop Hendriksen van Damvereniging VBI heette in de openingceremonie de aanwezigen welkom. Hij benadrukte dat zijn vereniging niet alleen een topsportclub wil zijn op de damborden maar ook graag wil bijdragen aan andere aspecten van de damsport. Daarbij hoort ook de wens om regelmatig een NK in n of meer jeugdcategorien te organiseren.

De nieuwe voorzitter van de KNDB, Hans Vermeulen, dankte de organisatoren voor hun initiatief en de inspanning om namens de KNDB gastheer te zijn voor zowel het NK aspiranten algemeen als het NK junioren meisjes. Hij sprak zijn vertrouwen uit in de goede afloop. Tevens maakte hij van de gelegenheid gebruik om de kersverse wereldkampioen aspiranten blitz en vicewereldkampioen bij het reguliere spel  Jan Groenendijk te feliciteren en hem een boek aan te bieden van zijn illustere collega, wereldkampioen Iser Koeperman. 

De technisch directeur van de KNDB, Johan Krajenbrink, sloot zich aan in de felicitaties en had eveneens een damboek voor Jan meegenomen.

Antoine Freriks van sponsor ONS Accountants en Belastingadviseurs onderstreepte de interesse die zijn bedrijf heeft in de damsport. De jarenlange goede verstandhouding wordt ingegeven door het feit dat zowel zijn bedrijf als de damvereniging zich bezighouden met het zoeken van intelligente oplossingen voor problemen. Dit komt tot uitdrukking in een plezierige manier van samenwerking. ONS verbindt daarom graag zijn naam aan dit evenement.

Wethouder Louis Dolmans van de gemeente Lingewaard wenste de deelnemers veel inspiratie en ook het doorzettingsvermogen om tot succes te komen.

Toptrainer Alex Mathijsen stelde de deelnemers voor door van elk een of meer fragmenten te laten tonen van succesvolle partijen. In een inspirerende toelichting liet hij zien tot welke bijzondere prestaties deze jonge spelers in staat zijn.

Tenslotte verrichtte wethouder Dolmans, geassisteerd door Antoine Freriks de openingszet en kon arbiter Johan Haijtink de klokken in werking stellen voor het begin van de eerste speelronde.Toegevoegd op: 08-07-2013 15:35 door DV VBI Huissen

08-07-2013

Aspiranten Algemeen
Het Koelhuis
Koelhuisstraat 1
Huissen

Aanvang: 11:00 uur

Snelmenu

>> 13-07-13 sluiting

Timo Kuipers

Met dank aan:

ONS accountants en belastingadviseurs
VBI
Jansen Totaal Wonen
Oostappen Vakantieparken
Organisatie:

Organiserende vereniging(en): DV VBI Huissen - Huissen  DV VBI Huissen - Huissen  
 
Copyright 2020 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl