NK Aspiranten meisjes
NK Aspiranten meisjes
NK Aspiranten meisjes

Vooruitkijkend op het toernooi

Op de vooravond van dit toernooi zie ik met grote tevredenheid terug naar wat we bereikt hebben: Vanmiddag hebben we de speelzaal in orde gemaakt en de elektronische borden geďnstalleerd. Er zal worden gespeeld in de Rhynsburgzaal (wat mij als volbloed Rijnsburger uiteraard zeer goed doet) van het Huys ter Britten.

Een fantastische speelzaal, met volop licht, ruimte en zelfs mooi uitzicht over Katwijk en de duinen. Hoe anders zag het er een aantal maanden geleden uit: Volop problemen hebben we gehad om dit toernooi onder te brengen, maar nadat de jeugdcommissie en KDC in de persoon van Jack van der Plas de handen ineensloegen kwam alles in een stroomversnelling.

De speelzaal ligt aan de rand van de duinen, en tevens aan de rand van de camping waar de meeste deelnemers zullen verblijven. Het zal dus hooguit 1 minuut lopen zijn van het onderkomen van de deelnemers naar de speelzaal. Een verdieping onder ons is het zwembad, waar allen gratis gebruik van kunnen maken.

Een woord van dank bij voorbaat aan Jack van der Plas, die als toernooileider zal optreden. Ikzelf zal deze week alleen ’s avonds te zien zijn: er moet gewerkt worden….. Anne-Wil Koopman zal hem assisteren, en als gastvrouw van een aantal deelnemers fungeren. Groot was dus ook de schrik toen Anne-Wil ons vorige week meldde dat haar oma was overleden. De begrafenis vindt morgen (maandag) plaats, zodat ze niet bij de openingsceremonie aanwezig zal zijn. Diep respect dat ze na de begrafenis gewoon naar Katwijk afreist om Jack te assisteren. Ook heeft ze toegezegd elke dag een stukje over de belevenissen in Katwijk op deze site zal posten.

Wie zal er Nederlands kampioen worden? Het zal spannend worden en pas vrijdag zullen we het weten. De partijen zullen allemaal via internet te volgen zijn, dus ook van achter uw bureau of vakantieadres kan iedereen het toernooi volgen. Via deze plaats wil ik iedereen heel veel succes wensen en een leuke damweek toewensen.

Toegevoegd op: 03-05-2014 10:55 door admin

28-04-2014

Aspiranten Meisjes
huys te Britten

Katwijk

Aanvang: 12:00 uur

Tamar Visser

Organisatie:

 
Copyright 2021 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl