HF NK Pupillen
HF NK Pupillen
HF NK Pupillen

Voorwoord

Beste jongens en meisjes,

Dit jaar organiseert Lent voor het  eerst in vele jaren de halve finales voor de pupillen. Ruim 10 jaar geleden organiseerden we al eens de halve finale voor de aspiranten.

Het leuke aan een toernooi organiseren is natuurlijk dat we onze eigen spelers een kans bieden om mooi in hun eigen clubhuisje aan dit toernooi mee te kunnen doen! En daar helpen we de dambond ook nog eens mee.

Wat Lent een unieke locatie maakt is dat mooie eigen clubhuisje in Lent, midden tussen de voetbalvelden van de voetbalvereniging en de tennisbanen van de tennisvereniging. Een ideale locatie voor een fijn toernooi!

Dit jaar belooft het voor de deelnemers natuurlijk ook weer een spannend toernooi te worden. Hier in Gelderland, in een regio met vele, sterke damverenigingen waar veel aandacht besteed wordt aan de jeugd.

Het motto van onze damvereniging is “Damclub Lent, een vereniging voor jong en oud”.  En dat motto dragen wij graag uit, door er zowel voor onze senioren te staan, maar natuurlijk net zo goed voor onze jeugdleden.

Uiteindelijk gaat het in dit toernooi om het damplezier op het bord en de felbegeerde plaatsing voor de finale van Nederland! Ik wens jullie daarom allemaal veel damplezier in Lent, en ook veel sportief succes!

Joppe Lemmen,

Voorzitter DC LentToegevoegd op: 01-03-2020 14:14 door locatiebeheerder Lent

07-03-2020

Pupillen Algemeen


Hoogeveen, Lent, Baarn/Soest

Aanvang: 10:30 uur

Melvin Koullen

Organisatie:

Organiserende vereniging(en): HDC - Hoogeveen  Damclub Lent - Lent  Damclub Baarn/Soest - Baarn   -   
 
Copyright 2022 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl