HF NK Pupillen
HF NK Pupillen
HF NK Pupillen

Voorwoord

Beste jongens en meisjes,

Zoals elk jaar organiseren we als Hoogeveense Dam Club weer halve finales in alle leeftijdscategorieŽn, dus ook weer voor pupillen en junioren. Als ťťn van de grootste damverenigingen voelen we ons ook verplicht de KNDB te ondersteunen met diverse activiteiten. Daarnaast hebben we alle faciliteiten in huis damtoernooien te doen slagen. Deze activiteiten zijn natuurlijk vele jeugdkampioenschappen maar ook een jaarlijks zomertoernooi waar jaarlijks zo'n 100 dammers aan mee doen. Het afgelopen jaar was ons toernooi het open NK met 135 deelnemers!!

Dit alles kunnen we alleen realiseren dankzij een goede organisatie. Een kleine 2 jaar geleden hebben we onze jeugdorganisatie uitgebreid met drie tieners die het afgelopen jaar hebben laten zien volledig zelfstandig toernooien te kunnen organiseren.

HDC Hoogeveen stimuleert jaarlijks zoveel mogelijk jeugdleden mee te doen aan de halve finales. Vaak hoor ik nog "onze jeugdspeler heeft toch geen kans". Persoonlijk vond ik dit een verkeerde instelling. Als alleen kanshebbers meedoen, kun je nauwelijks een toernooi houden. Het gaat m.i. ook om het meedoen, gezamenlijk er een leuk toernooi van maken maar ook is het heel leerzaam, je doet ervaring op waarmee je in een volgend toernooi je voordeel mee kunt behalen.

Ik wens iedereen een mooi en sportief toernooi toe.

Gerard Bruins,

Jeugdleider Hoogeveense Dam ClubToegevoegd op: 25-02-2020 15:44 door locatiebeheerder Hoogeveen

07-03-2020

Pupillen Algemeen


Hoogeveen, Lent, Baarn/Soest

Aanvang: 10:30 uur

Ruben Kant

Organisatie:

Organiserende vereniging(en): HDC - Hoogeveen  Damclub Lent - Lent  Damclub Baarn/Soest - Baarn   -   
 
Copyright 2022 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl