Twee koplopers in Hoogeveen

Halve finale pupillen (dag 1)

Hoogeveen - De halve finale pupillen in Hoogeveen wordt voor het eerste georganiseerd door Jasmijn Scholtens en Vera Brunink van het HANNN Fitter Brein jeugdkaderproject. Jasmijn heette de deelnemers van harte welkom in Hoogeveen. Beide organisatoren hadden de organisatie goed in de hand.  

Damclub Hoogeveen organiseert al jaren een halve finale voor de regionale jeugdspelers. Dit jaar hebben 20 deelnemers zich ingeschreven die uitkomen voor Het Noorden Groningen, Hijken DTC, DC De Ontspanning uit Aldeboarn, Gramsbergen en Hoogeveen.

De eerste dag bestond uit vier rondes (van de in totaal acht). De favorieten maakten hun rol helemaal waar. Zo gaan Bart Jan Kortleven uit Dedemsvaart en Gerard Kramer uit Groningen met 7 punten aan de leiding. Zij worden op de voet achtervolgt door vijf spelers met 6 punten. Charell Schuller uit Noordscheschut leidt de groep van 6 punten vanwege een betere weerstand.

Zaterdag 21 maart gaan de jeugdspelers weer verder. De vijfde ronde begint met een mooie clash tussen de twee koplopers. De eerste vijf plaatsen zich voor het Nederlands kampioenschap van Nederland dat van 27 april tot en met 2 mei wordt gehouden in Monster.

Bekijk in het fotoalbum ook de foto’s van de halve finale in Hoogeveen.

Datum: 8 maart 2020

Toegevoegd op: 08-03-2020 13:17 door locatiebeheerder Hoogeveen

07-03-2020

Pupillen Algemeen


Hoogeveen, Lent, Baarn/Soest

Aanvang: 10:30 uur

Morris Everts

Organisatie:

Organiserende vereniging(en): HDC - Hoogeveen  Damclub Lent - Lent  Damclub Baarn/Soest - Baarn   -   
 
Copyright 2022 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl