Rustdag voor TeamNL KNDB

Na de lange reisdag van gisteren was er vandaag een rustdag voor de spelers. Iedereen kon bijkomen van de reis.

Vanmorgen vroeg kozen veel leden van TeamNL KNDB ervoor om uit te slapen. Na de treinreis van gisteren hadden veel mensen een paar uurtjes extra nodig. Iedereen mocht zelf kiezen waar en hoe er ontbeten werd. Om 10.30 uur stond de tweede teambespreking gepland. Ester vertelde veel belangrijke zaken en benadrukte dat deze rustdag ook écht een rustdag moest zijn. Uren lang in de zon rondlopen in Warschau was misschien niet de juiste dagbesteding.

Iedereen maakte op deze rustdag eigen plannen. Sommigen gingen de hoofdstad van Polen bezoeken, anderen speelden UNO en weer anderen deden een potje voetbal. Heike en Stijn hadden een andere hobby gevonden. Bij het slaapgebouw stonden elektrische steppen die toch al snel een snelheid van 27 km/h behaalden. Dit is het ideale vervoersmiddel om de omgeving te verkennen, of om fruit te halen voor de spelers. De sfeer binnen TeamNL KNDB is nog steeds erg gezellig en iedereen kan het goed met elkaar vinden.

Het eten hier in Warschau is goed. Vanmiddag bestond de lunch uit een soepje, aardappelpuree, koolsalade en een gepaneerde schnitzel. Voor de vegetariërs onder ons was er groente in plaats van de schnitzel. De Poolse collega van Heike heeft in het Pools alle dieetwensen van de spelers uitgeschreven, ontzettend handig, dat scheelt een hoop gebarentaal!

De coaches hebben vandaag de speelzaal bezocht. Deze zit op ongeveer 1,5 kilometer (half uur) lopen. Van wat wij nu gezien hebben wordt er gespeeld in een sporthal, maar dit zal morgen nog duidelijker worden.  

Vandaag was een leuke dag met veel gezelligheid en spelletjes! Morgen staat de openingsceremonie om 12.00 uur op het programma, om 15.00 uur gaat het dan echt beginnen en spelen de spelers de eerste ronde van het Europees Kampioenschap 2019.

    

Toegevoegd op: 31-07-2019 18:52 door Team KNDB

01-08-2019

AL Algemeen
Warschau Universiteit
Nowoursynowska 166,
02-787 Warsaw

Aanvang: 12:00 uur

Tanya-Marie Cnossen

Organisatie:

 
Copyright 2021 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl