TeamNL KNDB na lange reisdag aangekomen in Warschau

TeamNL KNDB verzamelde vanmorgen vroeg op 09.15 uur op station Amersfoort voor de treinreis naar Polen. Ruim op tijd waren alle spelers en meereizende ouders aanwezig. De kersverse nieuwe teamchef Ester sprak het team voor het eerst toe, het was een waterdicht verhaal. Om 09.44 uur vertrok de trein richting Berlijn, waar wij een kleine zes uur later arriveerden.

Eenmaal aangekomen op station Berlin Ostbahnhof hadden wij een uur overstaptijd. Veel leden van TeamNL KNDB maakten van deze gelegenheid gebruik om wat te eten en te drinken. Ruim voor vertrek stond iedereen te wachten op de volgende trein. Deze laatste lange zit vertrok rond 16.53 uur. Weer moest het gevaarte de trein in. Menig conducteur die graag ‘püncktlich’ wilde vertrekken kreeg het zweet op z’n voorhoofd. Ruim tien minuten later was iedereen dan eindelijk binnen en kon het ‘plek-zoeken’ beginnen.

Dat was ook wel een dingetje trouwens. Wij, als TeamNL KNDB, hadden gereserveerde plekken. Verschillende andere reizigers, die net hun stekkie hadden uitgestald, maar geen gereserveerde plek hadden, moesten voor ons plaats maken. Dit duurde vaak eventjes, maar eind-goed-al-goed zat iedereen op zijn of haar eigen plekje.

Lang verliep de reis voorspoedig en al snel waren wij in Polen aangekomen. Eenmaal in Polen duurde de reis nog lang. Bij de stad Poznan werd er omgeroepen dat er een technische storing was en op dat station hebben wij ruim een uur stilgestaan, hierdoor hadden wij een uur vertraging. Deze tijd werd opgevuld door het ‘bingewatchen’ van Netflix series, gamen of een gezellig potje kaarten/UNO.

Om 23.45 uur bereikten wij het eindstation in Warschau. Hier stond de bus op ons te wachten die ons naar de campus bracht. Iedereen is na deze lange reisdag wel aan wat nachtrust toe. Het was een lange reis van ruim veertien uur, maar wij zijn goed en wel in Warschau aangekomen.

Morgen staat er een rustdag op het programma. Donderdag 1 augustus is de openingsceremonie en vervolgens begint het toernooi.

Iedereen een goede nachtrust gewenst vanuit Warschau!

 

Toegevoegd op: 31-07-2019 01:45 door Team KNDB

01-08-2019

AL Algemeen
Warschau Universiteit
Nowoursynowska 166,
02-787 Warsaw

Aanvang: 12:00 uur

Berke Yigitturk

Organisatie:

 
Copyright 2021 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl