Verslag eerste dag Eindhoven

Melvin Koullen staat met een been in de finale na de eerste dag in Eindhoven. Op basis van rating zouden Tanya-Marie Cnossen en Oleksandra Chumachenko de grootste concurrenten moeten zijn, maar Melvin wist de Brainsportsters op de eerste dag al op achterstand te plaatsen.

In de derde ronde moest Tanya-Marie eraan geloven met een fraaie combinatie waarin Melvin eerste een dam gaf, die vervolgens om zijn formatie heen leidde en als springplank gebruikte om zelf op 5 een dam te halen.

In de vierde ronde leek Oleksandra dan toch goed op weg om Melvin een punt afhandig te maken tot zij in uitgedunde stelling pardoes in de fout ging. Melvin was er natuurlijk als de kippen bij om de schijf aan te vallen die niet meer verdedigd kon worden.

Naaste achtervolger is nu Daria Shulepova die alleen in de vierde ronde een puntje afstond tegen Erik van Wingerden. Zij mag het in de volgende ronde opnemen tegen Melvin.

Er zijn 5 plaatsen voor de finale te verdienen. Na de eerste dag worden die bezet door Melvin, Daria, Oleksandra, Tanya-Marie en Alexei Ovsyanko. Naaste belagers zijn Mila Rijlaarsdam en Erik die maar 1 puntje achter staan.

Toegevoegd op: 14-03-2019 10:29 door locatiebeheerder Eindhoven

09-03-2019

Pupillen Algemeen
Aanvang: 10:00 uur

Demi Peters

Organisatie:

Organiserende vereniging(en): HDC - Hoogeveen  Brainsport - Eindhoven  Damclub Baarn/Soest - Baarn   - lgt z.s.m.  
 
Copyright 2020 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl