Team NL KNDB haalt goede score na rustmiddag

De spelers hebben goed geprofiteerd van de rustmiddag. Vanmorgen zat iedereen weer fris en fruitig achter het bord voor de vijfde ronde.

 Vandaag was de tweede dag op rij met slechts één ronde. Dit gaf de spelers de gelegenheid om een half uur langer te slapen dan gebruikelijk. Desondanks zaten de meesten weer om 8.15 uur aan het ontbijt om te genieten van worstjes en ei. Dit legde een goede basis voor de komende succesvolle ronde. Het eerste succes werd geboekt door Melvin die na een uur spelen de felicitaties van zijn tegenstander mocht ontvangen. Naast deze snelle partij waren er ook veel partijen die een stuk langer duurde. Zo was Linsey ruim viereneenhalf uur bezig en behaalde zij een keurige remise. Na deze partij werd het duidelijk wat Team NL KNDB voor kunststukje gepresteerd had; een score van plus acht! Samen met de score van eerdere rondes staat de teller nu op plus elf. Na deze vijfde ronde was er genoeg tijd voor vertier. De junioren jongens gingen samen met Machiel en Darja naar het waterpark, hier kwamen zij Csongor en Andrea tegen. Dit was een zwembad met vijf verschillende glijbanen, het was een groot succes.

Wouter en Stijn gingen het centrum van Vilnius bezoeken. De historische binnenstad was zeker het bekijken waard. En zo heeft iedereen op zijn of op haar manier de tweede vrije middag ingevuld.

Morgen een zware dubbele ronde dag. Na de goede resultaten van vandaag mogen veel spelers zich opmaken voor een sterke tegenstander. Extra belangrijk de zetcontrole te doen, of zoals Alex het tegenwoordig benoemd: ‘’elke zet controle’’.

Welterusten en slaaplekker vanuit Vilnius!

Hieronder de linkjes naar de sociale media van de spelers:

   

Toegevoegd op: 04-08-2018 22:35 door Team KNDB

01-08-2018

AL Algemeen
Vilnius University
Sauletekio al. 9A
10221 Vilnius

Aanvang: 11:00 uur

Luise Gabbert

Organisatie:

 
Copyright 2021 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl