Het WjK is begonnen!

Een korte eerste sfeerimpressie vanuit Turkije

Het WjK is begonnen! Na een vermoeiende reisdag heeft iedereen zaterdagavond zijn eigen plekje voor de komende week ingericht en wordt zondag langzaamaan geprobeerd een ritme aan te brengen in de dagelijkse activiteiten. Eten, even de omgeving verkennen, briefing, zwemmen en dan, na de opening, natuurlijk (eindelijk) de eerste partij.

 

Het onderkomen van team KNDB is prima. Vele verhalen heb ik van ouders gehoord over vaak “Spartaanse toestanden” in het verleden. Maar de meereizende ouder hoeft dit keer niet af te zien: comfortabele bedden, schone kamers, lekker eten en een prima temperatuur. Kortom: het lijkt wel vakantie! En met een slecht werkende Wifi wordt dit vakantiegevoel alleen maar versterkt.

 

Ook nu is het al weer duidelijk: aan de dammende jeugd is dit alles niet besteed. Natuurlijk is het fijn om even een zwembad in te kunnen springen, maar naast een dambord en elkaars gezelschap hebben zij eigenlijk heel weinig nodig om de dag op een plezierige wijze door te komen.

 

Het enige dat nu nog moet worden ingericht, is het Holland House. Hier en daar zien we al een klein groepje jeugd bij elkaar zitten, maar vooralsnog is het nog even wachten tot er weer een vaste stek ingenomen gaat worden door onze dammers. Gelukkig hebben we nog een aantal dagen te gaan!!

 

 

Toegevoegd op: 31-10-2016 07:06 door Team KNDB

30-10-2016

AL Algemeen
Club Resort Atlantis
Sığacık Mah. Akkum Cad. No: 175
Seferihisar, İzmir Turkij

Aanvang: 12:00 uur

Khaliun Eever

Organisatie:

 
Copyright 2021 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl