HF NK Welpen, Den Ilp

Frank de Bruijn wint na spannende barrage

Op zaterdag 2 april heeft in Den Ilp de HF NK welpen plaatsgevonden. 12 welpen gingen de strijd aan met elkaar over 9 rondes. In de eerste helft van de dag werd door bijna iedereen de tijd zeer goed gebruikt, maar tegen het eind sloeg de vermoeidheid bij velen toe. De partijen werden korter en er werden meer foutjes gemaakt, maar spannend was het zeker. De eerste 4 zouden zich plaatsen voor het NK welpen in Culemborg en het werd al snel duidelijk dat er 6 kanshebbers hiervoor waren. Levien en Sebastiaan kwamen net te kort, zodat uiteindelijk Frank, Marjory, Timon, en Arjan zich hebben geplaatst.

Bovenaan was de spanning te snijden, de top 3 hadden allemaal 18 punten, zodat er 3 barrages gespeeld moesten worden. Frank won beide barrages en was daarmee verzekerd van de eerste plaats, gevolgd door Majory en Timon.

We waren trots op onze jongste speler van Ons Genoegen, Diderick Balke, 7 jaar en nog maar een paar maanden op de club, dat hij het heeft aangedurfd om mee te spelen. Ondanks dat hij nog maar pas is begonnen, heeft hij toch een winstpartij en een remise behaald.

Toegevoegd op: 04-04-2016 01:32 door locatiebeheerder Den Ilp

02-04-2016

Welpen Algemeen
Aanvang: 10:30 uur

Michelle Witteveen

Met dank aan:

Gemeente Hoogeveen
Organisatie:

Organiserende vereniging(en): - Den Ilp   - Dongen   - Hoogeveen  Jeugdcommissie KNDB -   
 
Copyright 2020 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl