Eerste dag!

Heeeey allemaal!
Het is eindelijk begonnen, het WjK in Beilen! Op youth.wcdraughts.com kun je via de webcam live meekijken met wat er in de sporthal gebeurt. Heel leuk om te zien wat iedereen doet! Vandaag was gelijk een lange dag, met openingsceremonie 's ochtends en een partij 's middags.

Vandaag begon met een bijeenkomst in het Holland House. Daar werden een aantal belangrijke punten besproken door Johan Krajenbrink. Een van de meest belangrijke punten was: zetcontrole, zetcontrole, zetcontrole! Toen de bijeenkomst voorbij was, werd er rondgekeken in de sporthal en natuurlijk werden er ook veel potjes gedamd. 

Even later begon de openingsceremonie. Eerst werd er een speech gehouden en toen werden er een paar liedjes gezongen door Thalita Leasa, eentje speciaal geschreven om de deelnemers succes te wensen bij dit toernooi. Daarna kregen de make-evenspelers te horen of ze konden spelen. Iedereen mocht meedoen, alleen Ivar kon helaas niet deelnemen. Gelukkig zien we hem wel terug bij het WjK Blitz! 

Voor de lunch hadden we lunchbonnen gekregen, die we in konden wisselen voor onze lunch. De lunch bestond uit twee witte bolletjes met kaas, een wit bolletje met ham, een pakje sinaasappelsap en een banaan in een zakje. Marie vond de lunch ‚redelijk normaal, wel lekker’ en Luise vond het ‚best wel simpel, maar wel lekker’. Ik vond de lunch ook lekker!

Om kwart voor twee begonnen de eerste partijen, en sommige partijen duurden zelfs tot zes uur! Fernande won haar eerste partij, maar de andere welpen meisjes, Luise, Yneke, Lisa, Femke en Myrthe, verloren helaas (G-10). Simon en Renco wonnen hun partij, Roland speelde remise en Emre en Max verloren na een lange partij (B-10). Jasmijn, Marie en Kirsty wonnen, Elisabeth en Suzanne speelde remise en Nicole verloor (G-13). Machiel en Berke pakten winst, Tristan en Dion haalden remise en Ákosh en Gökhan verloren (B-13). Tamar won, Ilse speelde remise en Darja, Maaike en Lisa verloren (G-16). Jitse en Nick wonnen en Wouter, Marco en Jorne haalden remise (B-16). Mara won haar partij en Marieke verloor helaas (G-19). Jan, Rick, Martijn en Stijn wonnen hun partij, Mitchel speelde remise en Tom verloor (B-19). Allemaal heel goed gedaan!

Om zes uur kon iedereen avondeten halen in een grote witte tent. Er waren lange tafels waar je aan kon zitten en aan één kant stonden grote bakken die warm werden gehouden. In die bakken zat zuurkoolstampot, hutspot, rookworst en saucijzen (jummie!). Dat kon je dan opscheppen als je je dinerbon inleverde. Na het avondeten reed iedereen weer terug naar het Landal park en ging terug naar zijn huisjes, even in de ballenbak, of nog even bowlen. Foto’s kun je vinden in het fotoalbum!

Morgen weer een lange dag, met twee partijen, dus voor alle deelnemers: succes!!

Groetjes, Josefien

Toegevoegd op: 01-11-2015 21:08 door Jeugdcommissie KNDB

01-11-2015

AL Algemeen
Drenthehal
Eursingerweg 1
9411 BA Beilen

Aanvang: 11:00 uur

Roland Kreeft

Organisatie:

 
Copyright 2022 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl