05-08-2015 De een na laatste ronde!

Heeeey iedereen!

Leuk dat jullie weer een verslagje van mij lezen! De deelnemers vinden het vast heel fijn dat jullie allemaal zo meeleven! Vanmiddag is er net iets beter gespeeld dan vanochtend, maar het is nog steeds te zien dat het einde van het toernooi in zicht is. De laatste partijen worden gespeeld en eigenlijk begint het toernooi nu pas écht. De achtste ronde zijn we prima door gekomen met zes gewonnen partijen, tien remises en zes verloren. Dat is dus een score +0, waardoor de totaalscore blijft staan op +19.

Vanmiddag heeft Yneke gewonnen en heeft Fernande remise gehaald (G-10). Roland won, Ivar speelde remise en Emre verloor zijn partij (B-10). Elisabeth won, Suzanne en Nicole verloren beiden (G-13). Michiel en Ákosh allebei een remise en Berke verloor zijn partij (B-13). Kirsty won vanmiddag en Tamar speelde remise (G-16). Nick won Wouter M. speelde remise, en Jitse en Wouter W moesten tegen elkaar, en speelden remise (B-16). Mara en Marieke verloren helaas allebei vanmiddag (G-19). Stijn won, Martijn en Jan moesten ook tegen elkaar en maakten er ook remise van (B-19). Dat betekent dus een +0 score en in totaal +19, daar kan team KNDB erg tevreden mee zijn!

Het was weer spannend vandaag, en sommige partijen duurden erg lang. Morgen is alweer de laatste ronde van het gewone EjK dammen, maar vrijdag is natuurlijk nog het sneldammen. Het wordt dan weer erg spannend, maar vooral natuurlijk erg leuk! Tussen de partijen door hebben de deelnemers het ook erg naar hun zin, team KNDB is een hele gezellige groep met z’n allen. Bij het eten zitten ook vaak allemaal deelnemers aan een tafel, en iedereen kan leuk kletsen met elkaar, ook de ouders. Het was een leuke dag vandaag en dat wordt het morgen weer, iedereen heeft er weer zin in! Ik zal morgen weer alle standen in een verslag zetten en natuurlijk wat er ’s middags nog allemaal gebeurd is!

Groetjes, Josefien

 

Toegevoegd op: 05-08-2015 20:49 door Team KNDB

01-08-2015

AL Algemeen
Hotel Dzingel
Männiku tee 89
11213 Nomme (bij Tallinn)

Aanvang: 12:00 uur

Nick Waterink

Organisatie:

 
Copyright 2021 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl