04-08-2015 Alweer een goede ronde en een rondleiding door Tallinn

Alweer een goede ronde voor team KNDB, een +4 vandaag binnen gehaald en als totaalscore nu +20! Vandaag is er ook een groep naar het centrum van Tallinn geweest en ze kregen een mooie rondleiding.

Hoi iedereen! Sorry dat er niet eerder vandaag een verslag van de dag is gekomen. Vandaag werd er namelijk eerst een partij gespeeld, en daarna gingen een aantal deelnemers met hun ouders naar het oude centrum van Tallinn. Als reporter moest ik natuurlijk ook wel mee ;-). In het fotoalbum kun je de foto’s bekijken van deze leuke middag (waaronder Fernande en Roland als prins en prinses :-) ), maar nu eerst de uitslagen van de zesde ronde!

Yneke won vandaag, maar Fernande verloor (G-10). Ivar won ook, Emre speelde remise en Roland verloor zijn partij (B-10). Nicole won haar partij, Elisabeth en Suzanne speelden beide remise (G-13). Machiel won, Berke speelde gelijk en Ákosh verloor (B-13). Tamar won haar partij en Kirsty verloor (G-16). Jitse en Wouter M. wonnen beiden hun partij en Nick en Wouter W. speelde remise (B-16). Mara en Marieke haalden allebei remise (G-19). Jan won zijn partij tegen de nummer twee, dus heeft nu drie punten voorsprong. Martijn en Stijn speelden remise (B-19). Het was dus weer een erg goede ronde, acht gewonnen, tien remise en maar vier verloren! Dit brengt Nederland op een totaalscore van +20!!

Nadat de partijen afgelopen waren ging een groep deelnemers en hun ouders met de bus naar het oude centrum van Tallinn. Het was erg mooi om te zien, er waren allemaal verschillende huizen en tientallen souvenirwinkeltjes. Rik heeft nog een mooie rondleiding door het oude centrum gegeven, waardoor we de liefdessteen hebben gezien en we langs de Kiek in de Kök zijn gekomen. Ondertussen zijn er ook nog wat mooie souvenirtjes gekocht en lekkere ijsjes gegeten. Het eindpunt van de rondleiding was bij de Aleksander Nevski-kerk. Aan het einde van de dag hebben de meesten in een restaurant in het centrum gegeten, eentje op aanraden van Rik. Het was fijn voor de spelers (en hun ouders) om er even uit te zijn, nu kunnen ze er morgen, bij alweer een dubbele ronde, er weer lekker tegenaan!
Groetjes, Josefien

Toegevoegd op: 04-08-2015 19:34 door Team KNDB

01-08-2015

AL Algemeen
Hotel Dzingel
Männiku tee 89
11213 Nomme (bij Tallinn)

Aanvang: 12:00 uur

Mara Langeveld

Organisatie:

 
Copyright 2021 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl