03-08-2015 Een uitstekende vierde ronde!

Team KNDB heeft het weer top gedaan! Na een lange vierde ronde hebben we weer een erg goede score! Er zijn tien partijen gewonnen, acht remises en maar vier verloren. Dit is dus een score van +6, nog meer dan gisteren! Nu heeft Nederland een totaalscore van +16!!

Vanochtend is weer lekker ontbeten, waarop zoals altijd een speech van Rik volgde. Vandaag heb ik geteld hoe vaak hij ZETCONTROLE heeft gezegd. Hij heeft het drie keer gezegd, niet super vaak, maar gisteren was het wel iets van zeven keer denk ik. Daarna zijn alle spelers naar de speelzalen gegaan. Toen ze begonnen waren is een groepje ouders naar het winkelcentrum Viru Keskus gegaan. Foto’s daarvan zijn te zien in het fotoalbum, waaronder een foto van Mark en Rob in de Hello Kitty winkel :-). De partijen zijn nu allemaal afgelopen en dit is de uitslag:

Fernande en Yneke hebben alweer beiden gewonnen (G-10). Ivar won ook, Roland speelde remise en Emre verloor (B-10). Nicole speelde remise en Suzane en Elisabeth verloren allebei (G-13). Berke, Machiel en Ákosh speelden alledrie remise (B-13). Ook Tamar speelde remise, maar Kirsty verloor (G-16). Jitse won zijn partij, Wouter M. en Nick haalden remise en Wouter W. verloor zijn partij (B-16). Mara en Marieke wonnen beiden hun partij (G-19), net zoals Jan, Martijn en Stijn (B-19). In totaal dus erg hoog gescoord vanochtend! Op dit moment staat Nederland op een totaalscore van +16!

Nu zijn de volgende partijen weer begonnen. De vijfde ronde is om drie uur van start gegaan. Het is nu afwachten wat de uitslag wordt! Vanavond zal ik in een verslagje zetten wat de uitslagen zijn, maar als je ze eerder wilt weten kun je naar European Youth Championships 2015 - Regulations  gaan en dan klikken op ‘results’, dan kun je de categorie kiezen waar jij de uitslag wil zien. Als je toch niks te doen hebt, of je wilt weten waar iedereen zijn of haar partijen speelt, neem dan nog even een kijkje in het fotoboek!

Groetjes, Josefien!

Toegevoegd op: 03-08-2015 14:55 door Team KNDB

01-08-2015

AL Algemeen
Hotel Dzingel
Männiku tee 89
11213 Nomme (bij Tallinn)

Aanvang: 12:00 uur

Roland Kreeft

Organisatie:

 
Copyright 2021 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl