Reis en verblijf

Verslag van de heenreis

Onze eerste twee dagen waren vol van de reis en van 'settelen'. Nu we een beetje zijn gewend is het tijd om iets van onze belevenissen te vertellen.
Donderdag was onze reisdag. Voor een heel aantal van ons begon de reis om 7.00 uur en duurde tot 22.00 uur. Een lange dag! Om half tien verzamelden we op Schiphol. Voor veel leden van de groep een prettig weerzien; slechts een klein deel zag vreemde gezichten om zich heen.
De reis verliep met lichte vertraging. Het vliegtuig vertrok wat later dan gepland, gelukkig verliep de vliegreis prima. In Minsk ging het heel goed. Degene die hier in oktober ook waren, weten dat het ook anders kan. Toen waren er maar twee balies en stonden we heel lang te wachten op ...  dat weten we nog niet. Nu ging het heel soepel, nadat we de verplichte gezondheidsverzekering hadden afgesloten; konden we een voor een door de douane.
We probeerden snel wat water voor de busreis in te slaan. Dat viel nog niet mee; er waren maar weinig mensen die al roebels hadden, euro's werden niet geaccpeteerd en pinnen kon niet. Door wat geld van elkaar en de organiserende partij te lenen, werd iedereen toch voorzien.
De busreis was lang en een beetje saai. Opvallend was het bos! Bos bos huisje bos bos. Op wat misselijkheid na hield iedereen zich goed. Een pluim aan alle spelers die de reis geduldig uitzaten!
Eenmaal aangekomen gingen we eerst eten; waarna we naar de kamers gingen. Bed uitzoeken, uitpakken, lichten uit en slapen!

De kamers zien er beslist goed uit. De 'voordeur' geeft toegang tot een gangetje met verschillende deuren. Er zijn twee ruime slaapkamers, een toilet/ douche en een keukentje met koelkast. Heel geschikt als verblijfplaats.


Verslag van Judith Visser

Toegevoegd op: 02-08-2014 17:57 door Team KNDB

01-08-2014

AL Algemeen
Wit Rusland

Pinsk

Aanvang: 13:00 uur

Tamar Visser

Met dank aan:

Organisatie:

 
Copyright 1824 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl