Nederlandse Kampioenschappen Jeugd

Helaas konden er in 2020 geen fysieke Nederlands kampioenschappen jeugd plaatsvinden vanwege de corona-maatregelen. Op de foto zie je een van de laatste fysieke jeugdkampioenschappen uit 2020. De halve finales pupillen in Hoogeveen.

Kort na dit toernooi werden alle toernooien afgelast en de tweede toernooidag ging niet eens meer door. We zijn nu bijna een jaar later en de situatie is niet veel veranderd. Fysiek dammen blijft lastig. Maar toch hebben we voor dit jaar de kampioenschappen op de kalender gezet. Deze vindt je terug in Agenda.

Vooralsnog gaan we uit van fysieke toernooien, met als uitwijk een online toernooi. Het is in ieder geval belangrijk dat ze gepland zijn. Hoe het uiteindelijk georganiseerd wordt, zien we dan later. Dit vraag wel flexibiliteit van de organisaties, maar ook zeker van de deelnemers. Maar omdat we allemaal graag willen dammen, hopen we dat dat geen probleem is. Bij het aanmelden kun je trouwens aangeven of je alleen fysiek wilt spelen, alleen online of dat je beide opties prima vindt.

Voor de Halve Finales geldt dat fysiek of online op dezelfde data gepland staat. Voor de NK's geldt dat fysiek en online in verschillende periodes gepland staan. Dit is dus afhankelijk van of fysiek mogelijk zal zijn of niet. Deze toernooien staan apart vermeld in de toernooikalender.

Voor meer informatie en voor aanmelden, zie de bijlage

NK Jeugd Dammen
  Inschrijfformulier

Toegevoegd op: 13-02-2021 12:57 door admin
Aanvang: uur

Organisatie:

 
Copyright 2021 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl