Jeugddammen.com
Agenda
Grand Prix Schooldammen: 10 weken dammen!
Om in deze corona tijdperk met veel tijd die binnen wordt doorgebracht, bieden wij vanuit de KNDB schooldammers (basisschoolleerlingen) de mogelijkheid om via Lidraughts.org online te dammen. In de komende periode (zomervakantie) tot eind augustus is er via Lidraughts voor welpen en pupillen een wekelijks online toernooi.

Van maandag 22 juni (welpen) en woensdag 24 juni (pupillen) tot eind augustus dammen in een “Grand Prix” vorm, dus 10 weken (vrij) dammen via Lidraughts.org.

Om mee te kunnen spelen heb je een account nodig, dus moet je als speler op Lidraughts zijn aangemeld. Als je een account hebt aangemaakt kun je inloggen en je aanmelden voor het toernooi. Handleiding om een account te maken en je aan te melden is op de KNDB / schooldammen site te vinden.

Iedereen die zijn gebruikersnaam en echte naam bekendmaakt bij mij Lucien Farzan, mailadres schooldammen@kndb.nl of  Michel Stempher mailadres jeugdzaken@kndb.nl, krijgt het toernooi wachtwoord gemaild waarmee deelname mogelijk is.

Elke maandag vanaf 22 juni tot en met 24 augustus van 15.30 - 17:00 voor welpen, groep 1 tot en met 6.

Elke woensdag vanaf 24 juni tot en met 26 augustus 15.30 - 17.00 uur voor pupillen, tot en met groep 8

Toernooi 24 juni: https://lidraughts.org/tournament/Zsiyqdet (wachtwoord: pupillen)

Iedereen die deelneemt, ontvangt punten per keer dat hij/zij meedoet.

Per toernooi zijn de volgende punten te winnen:

1e: 10 punten

2e: 8 punten

3e: 6 punten

4e: 4 punten

5e: 2 punten

Overige deelnemers 1 punt per gespeeld toernooi.

Alle tien toernooien per groep vormt een Grand Prix. Per toernooi komt een eindrangschikking op basis van de beste zes behaalde resultaten. De 1e drie met de meeste punten aan het einde winnen een (beker) prijs.  Handleiding Lidraughts
  Instructie pauzeknop

Toegevoegd op: 19-06-2020 17:46 door Jeugdcommissie