Jeugddammen.com
Agenda
NK Jeugd clubteams 2019
Damvereniging het Groene Hart en DEZ Reeuwijk organiseren op zaterdag 14 december het NK Jeugd clubteams 2019. Er wordt gespeeld in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Bij de welpen en pupillen wordt er in viertallen gespeeld. De aspiranten en de junioren spelen gecombineerd in drietallen. In deze laatste categorie is elke combinatie mogelijk zoals 3 junioren of 3 aspiranten of een combinatie van. Zelfs kun je denken over een redelijk sterke welp die in deze combinatie meespeelt.

Spelers dienen lid te zijn van de vereniging waarvoor zij uitkomen. Wil je een gastspeler vaneen andere vereniging mee laten spelen, zorg er dan voor dat die speler op de wedstrijddag lid is van je vereniging. Het is niet toegestaan op het toernooi voor verschillende teams uit te komen, ook als deze teams van dezelfde vereniging zijn.

Praktische informatie:

• Datum: zaterdag 14 dec: -tot 10.45 uur (!) aanmelding team(s), 11.00 uur opening NK toernooi

• Locatie: Het Wierickehuis, Graaf Albrechtstraat 1, Nieuwerbrug aan den Rijn

• Aanmelding: Tot uiterlijk 1 dec kunt u uw team(s) per email aanmelden  (bondsbureau@kndb.nl) o.v.v. ‘Aanmelding NK Jeugdteams’. U ontvangt begin december meer informatie over deelnemende teams, toernooivorm, speeltempo etc.

• Inschrijfgeld: het inschrijfgeld dient op de wedstrijddag gepast contant te worden voldaan.

     • € 15,- per team voor pupillen, aspiranten en junioren

     • € 10,- per team voor welpen

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Hans de Knikker (hansdeknikker@gmail.com +  tel. 06-57024834).

Toegevoegd op: 16-11-2019 18:30 door admin