Beschikbare albums

Nicole de Vries in Hallo Nederland
Op vrijdag 30 oktober was een team van Hallo Nederland in Hoogeveen om te filmen bij Nicole de Vries. Het ging over het dammen, van generatie op generatie.

10 afbeeldingen

Opening en eerste ronde
De opening door Wim Koopman, namens de organiseren club Hijken DTC, wethouder Loohuis van gemeente Midden Drenthe en Hans Vermeulen namens de KNDB werd muzikaal omlijst door muziek van zangeres Talitha. Zij stelde tevens de landen voor. 19 Landen doen mee aan dit jeugd WK dammen.

39 afbeeldingen

Tweede ronde
De tweede ronde is begonnen. Vandaag een dubbele ronde. Hier enkele foto's van de tweede ronde van het WK jeugd, eerste ronde van 2 november.

18 afbeeldingen

Derde ronde

17 afbeeldingen

Dag 3: Blitz
De derde dag bestond uit één ronde gewoon dammen en een heus WK blitz.

55 afbeeldingen

Vijfde ronde
Woensdag was de vijfde ronde. In de ochtend de mogelijkheid om deel te nemen aan een excursie naar het museumdorp Orvelte. Om 13:00 uur werd gestart.

14 afbeeldingen

Zesde ronde
De dag van de man met de hamer: vijfde speeldag, dubbele ronde. Veel spelers zijn al vermoeid. Nu komt het aan op een goede conditie. Wie fit is kan scoren!

16 afbeeldingen

Zevende ronde
De middagronde van speeldag vijf. Moe gestreden, soms gapend hervat de damjeugd de strijd. Team KNDB komt over het algemeen juist dan tot scoren, aangemoedigd door de coaches.... Al heeft ieder zo zijn/haar eigen manier van voorbereiden op een pittige partij.

18 afbeeldingen

Achtste ronde
Wie nog mee wil doen voor de medailles, mag nu geen punten laten liggen. Wie niet meer om de podiumplaatsen speelt wil mogelijk nog persoonlijke doelstellingen halen of tenminste het toernooi goed afsluiten. Spannend dus... de op-een-na-laatste ronde.

27 afbeeldingen

01-11-2015

AL Algemeen
Drenthehal
Eursingerweg 1
9411 BA Beilen

Aanvang: 11:00 uur

Tom Knapen

Organisatie:

 
Copyright 2022 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl