Denise van Dam

Denise van DamDenise van Dam is de Nederlands kampioene van de junioren. Op het Nederlands kampioenschap junioren meisjes hoefde ze slechts twee remises toe te staan. Dit was ruim voldoende om Lotte Aleven en Stella van Buuren voor te blijven. Denise heeft erg veel ervaring op internationale jeugdtoernooien. Haar beste klassering is de vierde plek op het wereldkampioenschap aspiranten meisjes. Ze deed erg lang mee om de hoogste podiumplek, maar uiteindelijk bleek ze op weerstand 4e te eindigen, terwijl ze evenveel punten had als de kampioene.

Denises palmares:
2014 - 1e NK junioren meisjes
2013 - 1e NK junioren meisjes
2013 - 6e EK junioren meisjes
2011 - 4e WK aspiranten meisjes
2011 - 4e NK aspiranten algemeen

Terug naar overzicht

01-08-2014

AL Algemeen
Wit Rusland

Pinsk

Aanvang: 13:00 uur

Denise van Dam

Met dank aan:

Organisatie:

 
Copyright 1824 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl