Martijn van IJzendoorn

Martijn van IJzendoorn is dit jaar, achter Jan Groenendijk, als 2e geŽindigd op het Nederlands kampioenschap junioren algemeen. Martijn heeft verschillende topresultaten geboekt in het verleden. Zo is hij meerdere malen Europees kampioen en Wereldkampioen geweest en in 2013 speelde hij een fantastische World Cup. Tussen de absolute wereldtop bij de volwassenen in, wist Martijn de derde plek op te eisen. Martijn geldt dan ook zeker als topfavoriet voor Europese titel.

Martijns palmares:
2014 - 2e NK junioren algemeen
2013 - 3e World Cup Wageningen
2013 - 1e WK aspiranten algemeen
2013 - 1e EK aspiranten algemeen
2013 - 5e WK junioren algemeen
2013 - 1e NK junioren algemeen
2012 - 1e WK aspiranten algemeen
2012 - 3e EK aspiranten algemeen
2012 - 1e NK aspiranten algemeen
2012 - 2e NK junioren algemeen
2011 - 1e WK aspiranten algemeen
2011 - 1e EK aspiranten algemeen
2011 - 3e WK junioren algemeen
2011 - 1e NK aspiranten algemeen
2011 - 2e NK junioren algemeen

Terug naar overzicht

01-08-2014

AL Algemeen
Wit Rusland

Pinsk

Aanvang: 13:00 uur

Martijn van IJzendoorn

Met dank aan:

Organisatie:

 
Copyright 1824 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl