Nicole de Vries

Nicole de Vries is dit jaar op het Nederlands kampioenschap pupillen meisjes 4e geworden. In de barrage om de 3e plek moest ze haar meerdere erkennen in Darja Koullen, maar Darja heeft besloten om niet uit te komen op het Europees kampioenschap. In 2013 heeft Nicole ook al mogen meedoen aan het Europees kampioenschap al was dit voor de welpen. In dit toernooi eindigde ze op een keurige 7e plek. Ook heeft ze meegedaan aan het wereldkampioenschap, waarbij ze in de middenmoot eindigde.

Nicoles palmares:
2014 - 3e NK pupillen meisjes
2013 - 7e EK welpen meisjes
2013 - 3e NK welpen meisjes
2012 - 5e NK welpen meisjes

Terug naar overzicht

01-08-2014

AL Algemeen
Wit Rusland

Pinsk

Aanvang: 13:00 uur

Nicole de Vries

Met dank aan:

Organisatie:

 
Copyright 1824 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl