Suzanne Staal

Suzanne Staal heeft dit jaar een geweldig Nederlands kampioenschap pupillen meisjes gespeeld. Positioneel toonde ze aan dat ze al heel ver is. In de laatste ronde ging het toch nog mis, waardoor er een barrage volgde om de eerste plek met Tamar Visser. Deze barrage werd gewonnen door Tamar, hetgeen automatisch betekent dat Suzanne genoegen moest nemen met de tweede plek. In 2013 eindigde Suzanne op de vierde plek van het Nederlands kampioenschap pupillen meisjes. Suzanne heeft in het verleden al ervaring opgedaan op Europese kampioenschappen.

Suzannes palmares:
2014 - 2e NK pupillen meisjes
2013 - 4e NK pupillen meisjes
2012 - 2e NK welpen algemeen
2012 - 2e NK welpen meisjes
2011 - 2e NK welpen meisjes

Terug naar overzicht

01-08-2014

AL Algemeen
Wit Rusland

Pinsk

Aanvang: 13:00 uur

Suzanne Staal

Met dank aan:

Organisatie:

 
Copyright 1824 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl