Tamar Visser

Tamar Visser heeft dit jaar na een zenuwslopende barrage met Suzanne Staal goud gepakt op het Nederlands kampioenschap pupillen meisjes. In dit jaar eindigde ze ook keurig op het podium van het Nederlands kampioenschap aspiranten meisjes. In 2013 heeft ze ervaring opgedaan op zowel het Europees kampioenschap als het wereldkampioenschap pupillen meisjes. Op het Europees kampioenschap eindigde ze in de middenmoot en op het wereldkampioenschap net iets onder de middenmoot. Tamar Visser zal deze ervaring ongetwijfeld kunnen gebruiken op het komende Europees kampioenschap.

Tamars palmares:
2014 - 1e NK pupillen meisjes
2014 - 3e NK aspiranten meisjes
2013 - middenmoot EK pupillen meisjes
2013 - 3e NK pupillen meisjes
2011 - 3e NK welpen meisjes

Terug naar overzicht

01-08-2014

AL Algemeen
Wit Rusland

Pinsk

Aanvang: 13:00 uur

Tamar Visser

Met dank aan:

Organisatie:

 
Copyright 1824 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl