Jorne Huiting

Jorne Huiting heeft dit jaar op het Nederlands kampioenschap voor de pupillen het zilver opgeŽist Op het sneldamkampioenschap eindige Jorne ook op het podium: 3e. In 2014 deed hij ook nog mee aan het sterk bezette internationale toernooi van Salou. Hier behaalde hij keurig negen punten uit negen wedstrijden en eindigde daarmee ergens in de middenmoot. In 2013 mocht Jorne bij de pupillen proeven aan het wereldkampioenschap en op dit kampioenschap haalde hij een keurige score van tien punten uit negen wedstrijden. Op het Europees kampioenschap voor de pupillen wist Jorne op een zeer knappe vijfde plek te eindigen. In 2013 werd Jorne kampioen van Nederland met maar liefst twee punten voorsprong op de concurrentie en dit kunstje herhaalde hij nog eens bij het sneldammen.

Jornes palmares:
2014 - 2e NK pupillen algemeen
2014 - 3e NK sneldammen pupillen algemeen
2013 - 5e EK pupillen algemeen
2013 - 10e WK pupillen algemeen
2013 - 1e NK pupillen algemeen
2013 - 1e NK sneldammen pupillen algemeen
2011 - 3e NK welpen algemeen

Terug naar overzicht

01-08-2014

AL Algemeen
Wit Rusland

Pinsk

Aanvang: 13:00 uur

Jorne Huiting

Met dank aan:

Organisatie:

 
Copyright 1824 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl