Dirk Vet

Dirk Vet is dit jaar op een zeer overtuigende wijze Nederlands kampioen van de pupillen geworden. Slechts één punt heeft hij moeten afstaan en dit deed hij aan Berke Yigitturk, de nummer 3. Uiteindelijk bleek de tweede (Jorne Huiting) maar liefst twee punten minder te hebben behaald dan Dirk. Op het Nederlands kampioenschap sneldammen voor de pupillen gooide Dirk ook hoge ogen, maar in de barrage om de eerste plek bleek Vincent Houtjes net iets te sterk. In 2013 heeft Dirk meegedaan aan het wereldkampioenschap voor de pupillen. In dit toernooi eindigde hij op een keurige tiende plek met een score van tien punten uit negen wedstrijden. Op het Europees kampioenschap van dat jaar had hij minder geluk, maar nog steeds eindigde hij keurig in de middenmoot. 

Dirks palmares:
2014 - 1e NK pupillen algemeen
2014 - 2e NK sneldammen pupillen algemeen
2013 - 10e WK pupillen algemeen
2013 - middenmoot EK pupillen algemeen
2013 - 2e NK sneldammen pupillen algemeen
2013 - 3e NK pupillen algemeen
2011 - 8e EK welpen algemeen
2011 - 1e NK welpen algemeen

Terug naar overzicht

01-08-2014

AL Algemeen
Wit Rusland

Pinsk

Aanvang: 13:00 uur

Dirk Vet

Met dank aan:

Organisatie:

 
Copyright 1824 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl