Toernooi agenda:


09-09-2017 t/m 09-09-2017
Nationale Jeugddamdag
Aanvang: 11:00 uur.

Actueel:

Op deze pagina staan alle berichten chronologisch op een rijtje

Nick Waterink pakt zilver bij EjK Blitz - EK jeugd (2017)
Op deze laatste speeldag vond het EjK Blitz plaats. Het toernooi met wederom negen rondes had een speeltempo van vijf minuten plus drie seconden per zet: sneldammen dus!
Jitse Slump pakt de dubbel - EK jeugd (2017)
Vandaag stond het EjK Rapid op het programma. Het toernooi duurde negen rondes en elke ronde had een speeltempo van vijftien minuten plus vijf seconden per zet. Een lange dag dus!
Slump en Weistra maken het waar! - EK jeugd (2017)
Vandaag hebben de spelers van team KNDB wederom een plusscore gehaald, dit keer was het +2. Dit brengt het totaal op +15: een super resultaat! Verder stond ronde negen op het programma. Na deze speeldag zou alles duidelijk zijn. De spanning was om te snijden, maar Nederland heeft er naast de Oranjeleeuwinnen nog twee kampioen bij.
Het toernooi is nu écht begonnen - EK jeugd (2017)
Vandaag stond ronde acht op het programma. In deze voorlaatste ronde heeft Team KNDB uitstekend gescoord, namelijk +11! Dit brengt de totaalscore op +13. Veel lachende en blije gezichten kwamen de analyse ruimte binnen en dit zorgde voor uitermate tevreden coaches.
Slump en Weistra op titelkoers - EK jeugd (2017)
Vandaag werd de tweede dubbele ronde gespeeld, en aan het einde van die dag staan Machiel Weistra en Jitse Slump bovenaan in hun categorieën.
Team KNDB houdt zijn plusscore vast - EK jeugd (2017)
Spelers scoren 50 procent in enkele ronde op speeldag vier.
NK titels gaan naar Gelderland - NK Aspiranten (2017)
HEERDE – CMF Machiel Weistra uit Heteren heeft de titel NK dammen voor aspiranten (tot 16 jaar) overgenomen van Berke Yigitturk uit Den Haag die tweede werd. De derde plaats was voor Emre Hageman. Bij de junioren meisjes ging de titel naar de Lunterse Melanie Voskuil, die de barrage wist te winnen van Tamar Visser uit het Friese Wyns. Derde werd de Groningse Suzanne Staal.
Slotdag geeft onverwachte wendingen in Alblasserdam - HF NK Pupillen (2016)
Strijd op plaats 4 en 5
Finalisten bekend - HF NK Junioren (2016)
Mitchel, Thijs en Wouter naar NK junioren
1e dag Alblasserdam - HF NK Pupillen (2016)
Top zit op 1 punt van elkaar