Jeugddammen.com
Agenda
Alle berichten chronologisch op een rijtje
Team NL KNDB weer veilig en wel terug in Nederland! - EK jeugddammen (2018)
Vandaag vloog Team NL KNDB terug vanuit Vilnius naar Amsterdam. Daar werden wij opgewacht door veel ouders en familieleden en voorzitter van de KNDB Ebbo de Jong.
Nederlandse medailleregen bij EjK Blitz - EK jeugddammen (2018)
Vandaag was het EjK Blitz. Het oranje legioen mag niet klagen met vier medailles. Jitse Slump en Simon Harmsma wonnen goud, Koos van Amerongen won zilver en Emre bemachtigde het brons.
Jitse en Emre Europees Kampioen Rapid - EK jeugddammen (2018)
Vandaag stond het EjK Rapid op het programma. Het toernooi met het verraderlijke speeltempo van vijftien plus vijf leverde Team NL KNDB twee gouden medailles op!
Drie podiumplaatsen voor Team NL KNDB - EK jeugddammen (2018)
De laatste speelronde zorgde voor veel spektakel. Veel Nederlandse titelkandidaten bezweken niet onder de druk en wonnen. Dit leverde een spannende slotdagen van het reguliere toernooi.
Team NL KNDB bereidt zich voor op de laatste ronde - EK jeugddammen (2018)
Vandaag werd er weer flink gestreden door de spelers van Team NL KNDB. Hiermee hoopte iedereen een goede uitgangspositie voor morgen te verkrijgen.
Tweede dag met dubbele ronde valt Team NL KNDB zwaar - EK jeugddammen (2018)
Vandaag stond er weer een dubbele ronde op het programma. Team NL KNDB liet helaas hier en daar wat punten liggen. Dat wordt flink aan de bak de laatste twee rondes van het reguliere toernooi.
Team NL KNDB haalt goede score na rustmiddag - EK jeugddammen (2018)
De spelers hebben goed geprofiteerd van de rustmiddag. Vanmorgen zat iedereen weer fris en fruitig achter het bord voor de vijfde ronde.
Eerste rustmiddag voor Team NL KNDB - EK jeugddammen (2018)
Vandaag werd de vierde ronde gespeeld. De vrije middag werd door velen besteed met een bezoekje aan de oude binnenstad van Vilnius.
Team NL KNDB komt dubbele-ronde-dag goed door - EK jeugddammen (2018)
Eerste dubbele ronde zit er op. Er begint tekening in de strijd te komen, maar het toernooi duurt nog lang. Net zoals de laatste koffers die nog afgeleverd moeten worden :)
We zijn begonnen! - EK jeugddammen (2018)
Vandaag werd de eerste ronde gespeeld. Verder is er nieuws over de koffers!
Team NL KNDB na een hectische dag gearriveerd - EK jeugddammen (2018)
Na een lange reisdag is Team NL KNDB aangekomen in Litouwen voor het Europees jeugd Kampioenschap. Dit ging niet zonder slag of stoot!
Team NL KNDB maakt zich op voor 20e EjK - EK jeugddammen (2018)
Dinsdagochtend 31 juli vertrekt Team NL KNDB met 24 deelnemers naar Litouwen om daar het Europees jeugd Kampioenschap te spelen.